HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.05.12. 11:31 Óramutató

Új modellek a Baume et Mercier Classima Executives kollekcióban

2009-ben a Baume&Mercier négy új, teljes egészében acélból készült órát mutatott be, melyek mind a híres Classima Executives kollekciót gazdagítják. A kiegyensúlyozottságot és eleganciát magukban hordozó modellek mindegyikében visszaköszön az órakészítés hagyománya és az időtlen értékek. A kerek tokkal készített új Classima Executives órák 39 illetve 42 mm-es tokkal és ötsoros, polírozott illetve szatinált elemekből álló fémszíjjal kerülnek a kirakatokba. Ez utóbbi jelentős újdonságnak számít a kollekcióban, hiszen a korábbi modelleket kizárólag alligátorbőr szíjjal forgalmazták.
 

Az órák számlapjai gilosáltak, a kékített mutatók pedig még elegánsabbá teszik az amúgy is kifinomult vonalvezetésű órát. A Classima Executives kollekció négy új modelljén is a kollekciónál már klasszikusnak számító római számok és óraindexek kaptak helyet. Az egyik óra számlapja 12 óránál nyitott, melyen keresztül láthatóvá válik a billegő. A többi három óra három órájánál dátumablakot is találunk. A részben nyitott hátlapon keresztül betekintést nyerhetünk az óra szerkezetének működésébe, és láthatjuk a díszített alkatrészeket is. Az új Baume & Mercier Classima Executives kollekció modelljei  rozsdamentes acélból készült órái a legapróbb részletekig is követik a jelen órakészítéssel szemben támasztott elvárásait. A márka logójának számító görög betűt a koronán, illetve 12 óránál is elhelyezték.

Szólj hozzá!

Címkék: baume et mercier


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr841116805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása