HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2010.04.12. 19:49 swiss watch

Történelmi TAG Heuer órák Budapesten

A 150. születésnapját ünneplő márka őszig végiglátogatja a TAG Heuer márkabutikok egy részét, Budapesten április 15. és 20. között tartózkodnak. Az világ körüli utat a környezettudatosság jegyében egy teljes egészében elektromos hajtású gépkocsival teszik meg, amelynek csomagtartójában jelképesen ott utaznak azok az órák is, amelyeket egyébként a TAG Heuer múzeumban lehetne csak megtekinteni, és amelyekért érdemes lehet ellátogatni a budapesti TAG Heuer Butikba.

A kiállított órák legöregebb darabja az 1911-es Time of Trip kronográf, de említésre érdemes még a századmásodpercek mérésére alkalmas Mikrograph, illetve a világon elsőként az ár-apály jelenség kronográfon megjelenítő Mareograph. Ezek persze már a régmúlt darabjai, viszont a Carrera és Monaco név mai is a márka húzónevei közé tartozik, az legújabb inkarnációkkal összevetni az első modelleket sok tanulsággal szolgálhat.

A kiállítás persze nem csak a múltra koncentrál. A majd csak az év közepétől kapható TAG Heuer Carrera Calibre 1887 is meg lehet csodálni, és persze a márka két legnagyobb büszkesége, a Monaco V4 és a Pendulum is ott lesz. Míg utóbbi nyilvánvalóan először jár Magyarországon, addig ugyanez elmondható a Monaco V4-ről is, pedig azt a modellt már jó néhány éve bemutatták. A kiállításon értelemszerűen már nem a tanulmányóra, hanem a működőképes modell lesz látható.

Az Odyssey of Pinoeers keretein belül megrendezett kiállítást a budapesti TAG Heuer Butikban, az Andrássy út 2-ben az alábbi időpontokban tekinthetik meg:

2010. április 15: 10:00–15:00
2010. április 16, 19-20: 10:00–18:00
2010. április 17: 10:00–13:00

 

ITT KAPHATÓAK TAG Heuer órák BUDAPESTEN
Itt kaphatóak TAG Heuer órák Budapesten

TAG Heuer órák hivatalos honlapja

Szólj hozzá!

Címkék: tag heuer óramutató watch de luxe


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr191915747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása