HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.04.28. 12:36 Óramutató

DeWitt Academia Répétition Minutes Antipode

A DeWitt márka mindig is a különleges időmérő eszközeiről volt híres, így a genfi óramanufaktúra szakemberei is ezt az irányvonalat tartják szem előtt óráik elkészítése során. Ennek újabb bizonyítéka a Répétition Minutes Tourbillon GMT Antipode, ami műszaki és esztétikai szempontból is kiemelkedő jelentőségű. Az új modell szerkezete több komplikációval is rendelkezik, amely meggyőzően bizonyítja a márka kreativitását és felkészültségét. A megszokottól eltérően itt egy szerkezeten belül három komplikációt is találunk.
 

A tourbillon, a percismétlő és a második időzóna úgy tárul elénk, hogy az óra egy függőleges tengely körül 360º-ban elforgatható, a 12 és 6 óránál elhelyezkedő nyomógombok benyomását követően. A tourbillon ketrec az óra elején található, az óra-, és percmutatókkal együtt. A hátlapon a második időzóna funkcióját találjuk a saját óra-, és másodpercmutatóival. A percismétlő mechanizmusa bármikor aktiválható. Az Academia Répétition Minutes Antipode a genfi óramanufaktúra különleges darabja, amin szembeötlőek az erőteljes, férfias vonások. Az óra titánból és fehéraranyból készült, hangsúlyozva mind a múlt, mind a jelen értékeit.
 

Szólj hozzá!

Címkék: tourbillon gmt percismétlő dewitt


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr171091282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása