HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.04.08. 10:34 Óramutató

CORUM Ti-Bridge - egy új korszak kezdete

Lehullt a lepel a CORUM újdonságáról, a klasszikus eleganciát és a modernkor jellegzetességeit ötvöző Ti-Bridge modellről. Az erőteljes, kiváló műszaki megoldásokkal rendelkező órában a Corum új kalibere, a CO 007 ketyeg. A különleges szerkezetek fejlesztéséről ismertté vált manufaktúra most sem okoz csalódást rajongóinak, hiszen egy egyedi megjelenésű kalibert fejlesztett ki. A Ti-Bridge kétség kívül egy olyan darab, amelyet nyugodtan korszakalkotónak tekinthetünk.
 

A CORUMnak a CO 07 a második saját fejlesztésű szerkezete. Származását tekintve egyértelmű az előd, a Golden Bridge kaliber öröksége, azonban számos új megoldással is találkozunk. Annak ellenére, hogy formája azonnal felismerhető, mérete, alkotóelemei és műszaki megoldásai merőben eltérnek a Golden Bridge-től. A Ti-Bridge az első modell, amibe a CO 07 kaliber került, és egyben egy teljes kollekció első darabja is.

Dinamikus és kifinomult megjelenésével a Ti-Bridge várhatóan igen népszerű lesz a modern órák kedvelői között. Szerkezetében és tokjában is a titán dominál, amely egyrészt lényegesen terhelhetőbb, mint az órakészítés hagyományos fémjei, márészt igen könnyű is, azaz nagyméretű órákat is könnyedén lehet viselni. A 42,5 mm x 41,5 mm méretű CORUM tokja ugyancsak ezek közé tartozik. A zafírüvegen keresztül szinte minden részlet tisztán kivehető, így az is látszik, hogy a 2x4 keresztmerevítő nem csak esztétikai funkciót lát el, hanem ténylegesen tartja is a szerkezetet, amelynek járástartaléka 72 óra, a billegő pedig a manapság már standardnak számító 4 Hz (28.800 féllengés) jár. Az óra 50 méteres mélységig vízálló, csuklónkra krokodilbőrből készült szíjjal csatolhatjuk. Korszakalkotó darabokhoz méltóan a Ti-Bridge is limitált példányszámban készül, összesen mindössze 750 darab lesz csak kapható. 
 

Szólj hozzá!

Címkék: limitált corum


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr21053394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása