HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.03.31. 10:31 Óramutató

Klasszikus pilótaóra a Débaufré-től

A meglehetősen fiatal Débaufré a limitált példányszámú Nav-B pilótaórával a történelmi Fliegeruhrok pontos mását alkotta meg, összesen 200 példányban. A rozsdamentes acél tok hátlapján tüntették fel az óra sorszámát. A Nav-B Limited Edition modellben ETA 2824-2 automata szerkezet ketyeg, óra, perc és másodpercek mutatja.
 

 

A rozsdamentes acéltok átmérője 48 mm, azaz viszonylag vastag csuklóval kell rendelkeznie annak, aki hordani akarja. Az óra fekete számlapját teljes mértékben a funkcionalitásnak rendelték alá - oly annyira, hogy azt semmiféle felirat nem díszíti, sem a márka, sem a modell neve. A mutatókat, beleértve a másodpercmutatót is, superluminova bevonat borítja, amely sötétben is tökéletes leolvashatóságot biztosít. A domborított zafírüveg belseje tükröződés-mentesített A szíjat borjóbőrből készítették, melyet két fém szegecs díszít.

3 komment

Címkék: limitált pilótaóra débaufré


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr91037045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.03.31. 12:01:15

Honnan derül ki, hogy ez pilótaóra, és nem (mondjuk) biciklisóra?

-putyin- 2009.03.31. 14:54:40

@elemes2: a karórákat gyakorlatilag a pilóták találták ki, mivel a repülőgép vezetése közben, nem volt túl nyerő zsebóra után kutatni. akkor alakult ki egy klasszikus forma, ami vonatkozik a mutatók alakjára, számok formájára stb stb. a régi repülőgépműszerek - és sok jelenlegi is - hasonlóan néz ki, mint ez az óra.
süti beállítások módosítása