HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.02.26. 09:45 Óramutató

Átlátszó klasszikus az Aerowatch-tól

A családi vállalkozás formájában működő svájci Aerowatch csak az utóbbi években kezdett el múlt idéző, klasszikus svájci órákat készíteni. A választékból hiányzott még egy nyitott számlapos modell, de erre sem kellett sokat várni. A tonneau formájú Arcadat kollekciót gazdagítja egy ilyen változat. Az 50 méteres mélységig vízhatlan, rozsdamentes acéltokot mindkét oldalon zafírüveg fedi, így nem csak mindkét oldalról csodálhatjuk meg a szerkezetet, hanem jóformán átlátunk rajta.

Hogy min is? Egy kézi felhúzású Peseux 7001 kaliberen. Megbízható, pontos, és egy egész kicsit módosították is: a rugóházat „csontvázasították”, így felhúzás közben pontosan láthatjuk, hogy mi játszódik le benne. A számlap maradék része meglehetősen egyszerűre sikeredett, ami ez esetben egyáltalán nem tekinthető hátránynak, hiszen a középpontban most nem e rész, hanem a szerkezet áll. A római számok és a kékített Breguet mutatók együttes erőfeszítésének köszönhetően az órát a nyitott számlap ellenére is könnyű leolvasni.

Szólj hozzá!

Címkék: aerowatch arcada


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr59966810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása