HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.01.21. 17:17 Óramutató

Baselworld 2009

A világ leghíresebb óra- és ékszerkiállítása - a Baselworld - 2009-ben március 26-án veszi kezdetét, és az érdeklődők egészen április 2-ig tekinthetik meg a számtalan látnivalót és újdonságot bemutató jeles eseményt. Hat kiállítóteremben, több mint 160.000 négyzetméteren mutatják be a világ vezető márkái legújabb fejlesztéseiket és termékeiket.
 

Órák – határtalan kreativitás

Az órák világában a szakértők kiemelt fontosságúnak tartják a 2009-es esztendőt, hiszen a jelek szerint az óragyártók megpróbálnak majd minden elképzelhetőt megvalósítani. A különböző gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a felhsznált anyagok és technikák összhangjára, illetve változatosságára, kreativitásuknak semmi nem szabhat határt. Ismét a kör alakú óratokok dominanciájára számíthatunk, melyeket ugyanakkor négyzet alakú kiegészítők tehetnek még elegánsabbá.

Ékszer – a klasszikusok visszatérnek

Sokak szerint nincs személyesebb tárgy egy ékszernél. Az ékszer érzéki, meg kell érinteni, hódítani és érezni kell. A Baselworld 2009 látogatói 8 napon keresztül élvezhetik az egyedülálló ékszercsodák látványát, a standok magával ragadó kialakítása tovább hangsúlyozza az ékszerek megjelenését. Az art nouveau és az art deco stílusvonalai mentén az órákban is nagy hangsúlyt kapnak a drágakövek, a díszítő elemek és a meglepő anyagok. A minimalista stílus is irányadó lesz 2009-ben, stílusjegyei megjelennek majd az órákon is.

Drágakövek – színesek és nagyok

A drágakövek és gyöngyök is említést érdemelnek a kiállítás kapcsán. A vörös spinell lesz idén az elsőszámú kedvenc, ugyanakkor ismét divatba jön a kámea és az achát is. A színes gyöngyökből az arany és a barna szín lesz a meghatározó

Baselworld 2009

Időpont: március 26. – április 2.
Helyszín: Kiállító Központ, Bázel
Nyitvatartás: 9-18 óráig
Belépő: 1 nap 60.00 CHF, 8 nap 150.00 CHF
Szervező: MCH Swiss Exhibition (Basel) Ltd.
Internet: www.baselworld.com
E-mail: visitor@baselworld.com
 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr26893849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása