HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.04.14. 11:00 Óramutató

Limitált Jaquet Droz rattrapante kronográf

A Jaquet Droz legújabb kronográfja – a La Rattrapante - a jelek szerint egy igazi ízig-vérig időmérő. A márka tekintélyt parancsoló kollekciójának – Hommage La Chaux-de-Fonds 1738 – legújabb képviselője fekete „grand feu“ zománc számlappal készül, ami már régóta a Jaquet Droz órák védjegyének tekinthető. A 45 mm-es vörösarany tokba zárt kronográf mutatóinak anyaga szintén vörösarany, amelyek a fekete számlappal erős kontraszthatást és jó leolvashatóságot biztosítanak.
 







 

Az óra nevéhez méltóan képes két, egyidőben induló, de nem egyszerre véget érő esemény mérésére is, vagy részidőt is mérhetünk vele. A nagyméretű dátumablakot 12 óránál találjuk, a tachiméter pedig a számlap peremén kapott helyet. 

A mutatókat a Jaquet Droz 6886-as kronográf kalibere kelti életre, amely a márka nevéhez híven oszlopkerekes szerkezet, teljesen felhúzva kereken 40 óráig képes azt működtetni. A 88 darabra limitált kronográfot kézzel készített fekete alligátorbőr szíj teszi egyedivé.

 

Szólj hozzá!

Címkék: limitált kronográf bázel09 rattrapante split kronográf jaquet droz


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr971063649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása