HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.02.13. 09:45 Óramutató

Óra túlélőknek

Avagy a Royal Oak Offshore Survivor Chronograph az Audemars Piguet-től

A svájci luxusóra gyártó Audemars Piguet a közelmúltban jelentette meg a Royal Oak Offshore Survivor Chronograph-ját, ami az extrém sportóráit tekintve a legújabb fejlesztés. Az Audemars Piguet célja az volt, hogy egy olyan kronográfot fejlesszen ki, ami különleges körülmények között is megállja a helyét. Ennek következtében az órának egyedülálló leolvashatósággal, funkcionalitással és pontossággal kellett rendelkeznie – és a úgy tűnik, rendelkezik is.





 

Mind az óra formáját, mind a szerkezetet, az Audemars Piguet 3126/3840 kalibert tekintve a Survivor Chronograph-ról messziről lerí, hogy a Royal Oak Offshore kollekcióból való. Különleges óra indexei, szokatlan mutatói és az ezüstszínű kismásodperc biztosítja az optimális leolvashatóságot, nappal és éjjel egyaránt.

Szólj hozzá!

Címkék: kronográf royal oak offshore audemars piguet


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr54940386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása