HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.01.26. 12:06 Óramutató

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Ladies Chronograph szénszálból

Idén mutatja be Audemars Piguet a szénszálas tokozású Royal Oak Offshore kollekció női vonalát. A szénszálból készített tokokat a márka a Royal Oak Offshore Alinghi Team Chronograph-fal vezette be. A sportból kölcsönzött technológia és a fényűző csillogás egyesül az Audemars Piguet Royal Oak Offshore Ladies Chronograph-ban, amelynek 37 mm átmérőjű tokja és nyolcszögletű lünettája a rendkívül könnyű szénszálból készült.


 

Magán a lünettán is felfedezhetjük a Royal Oak védjegyének számító szögletes formákat: ilyenek a rozsdamentes acél csavarok, amelyeket briliáns csiszolású gyémántok ölelnek körbe. A fekete számlapon az exkluzív "Mega Tapisserie" motívumot fedezhetjük fel, az arab számokkal és fehéraranyból készült mutatókkal egyetemben. A piros központi másodpercmutató és a szintén piros percskála kölcsönöz igazán dinamikus jelleget az órának.

A szénszálból készült Audemars Piguet Royal Oak Offshore Ladies Chronograph mutatóit az automatikus felhúzású 2385 kaliber kelti életre. A legnemesebb órakészítői hagyományokhoz híven a 21.600 féllengésszámú, 40 órás járástartalékú 2385 kalibert kézzel díszítették. A márka nevéhez méltóan a 2385 kaliber kronográfja oszlopkerekes, és természetesen a dátumot is kijelzi, amit a kaucsukkal bevont koronával állíthatunk be.

A szénszálas Royal Oak Offshore Ladies Chronograph 50 méteres mélységig vízálló. Az óra sportos jellegéhez illően kaucsukszíj jár hozzá, amely a feketített rozsdamentes acélból készült Audemars Piguet logós zsanérzárral együtt tartja az órát viselője csuklóján.
 

Szólj hozzá!

Címkék: női kronográf royal oak offshore audemars piguet


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr451043701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása