HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.11.27. 22:22 swiss watch

A 2010 téli olimpia órája

Már csak alig három hónap van hátra a 2010-es téli olimpiai játékok kezdetéig, és mivel az Omega a hivatalos időmérő, így ebből az alkalomból egy limiált példányszámú modellel álltak elő. Egyébként ez már a 24. alkalom, hogy a nyári és téli olimpiai játékokon az Omega a hivatalos időmérő. Először az 1932-es los angeles-i játékokon érte az Omega-t az megtiszteltetés, hogy a versenyek hivatalos időmérője lehessen.

Az Omega választása a Seamaster Diver-re esett és a "Vancouver 2010" Limited Edition névre keresztelt modell alatt két rozsdamentes acél változat is kapható lesz: egy 41 milliméteres az uraknak, egy 36,25 milliméteres a hölgyeknek. A példányszámot mindkét óra esetében stílusosan 2010 darabra korlátozták, és természetesen az Omega koaxiális gátszerkezetű kalibert, a 2500-ast építette be.

A Seamaster Diver 300m "Vancouver 2010" Limited Edition sok szempontból eltér az ilyen eseméyek alkalmával kiadott modellektől. Először is egy búváróráról van szó búvárlünetttával és hélimumszeleppel, így élénk fantázia nélkül aligha fog bárki is a téli olimpiára asszociálni. Másodszor pedig nem kronográffal, hanem egy egyszerű, hárommutatós modellel van dolgunk. Sokat segít azonban, hogy a hátlapon a 2010-es téli játékok logóját tüntették fel, és ugyanitt kapott helyet az adott modell egyedi sorszáma is.

A hófehér számlapon a piros Seamaster felirat is segítségünkre van a megfelelő társítás elképzelésében. Az eloxált piros színű alumínium lünetta az ezüst számokkal is az adott irányba terel. A játékok iránti elkötelezettség egyértelmű jele pedig a piros fejű másodpercmutató ellensúlyaként szolgáló öt színezett olimpiai karika. A sötétben való leolvashatóságról a fehér Super-LumiNova gondoskodik. Az egyértelműen gyűjtői kvalitásokkal rendelkező Seamaster Diver 300m "Vancouver 2010" csak fémszíjjal kapható.

ITT KAPHATÓ
\"Itt

Szólj hozzá!

Címkék: omega óramutató kronográf watch de luxe


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr801557507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása