HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.11.22. 23:14 swiss watch

Minőségi díj a Breitling for Bentley honlapjának

Az Év Honlapja díjátadáson a "márkasite" kategóriában a www.breitlingforbentley-watch.hu weboldal Minőségi díjat kapott. A pályázatot idén nyolcadik alkalommal hirdette meg a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Klub.

 

A XIX. Országos Marketing Konferencián ünnepélyes díjátadó gálaest keretében Balatonalmádiban a Hotel Ramadában kiosztották az idei "Az Év Honlapja" díjakat . A pályázatra 251 nevezés érkezett. A 11 főből álló szakmai zsűri több ún. kreatív kategóriában nem adta ki "Az Év Honlapja" díjat.

A Breitling for Bentley honlapját az Óramutató stábja készítette.
 

Szólj hozzá!

Címkék: breitling óramutató kronográf breitling for bentley


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr801545044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása