HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.04.27. 12:16 Óramutató

Jaquet Droz – L’Origine Email

A Jaquet Droz újdonsága, a Hommage Londres 1774 kollekcióba tartozó L’Origine Email, műszaki megoldásai révén hű a nevéhez. A La chaux-de-fondi manufaktúra legújabb gyöngyszeme ez az óra, melynek zománcozott számlapját a híres “grand feu” eljárással készítették. Ez a márka számlapjaira jellemző technológia kiemelt fontosságú a Jaquet Droz számára, ezért a mesterek különös gonddal ügyelnek arra, hogy részletek a jövőben se derüljenek ki.
 

Klasszikus vonalvezetés, római számok, kifinomult formák teszik valóban elegánssá a márka új modelljét. Egyszerűen öröm ránézni a 43 mm átmérőjű, rozsdamentes acélból készült órára, melynek kivitelezése, tapintása és megjelenése is tükrőzi a manufaktúra mestereinek hozzáértését. A L’Origine Email két változatban kapható – elefántcsont, illetve “grand feu” technológiával zománcozott számlappal, mndkettőt 88 darabra limitálták. Érdemes megemlíteni, hogy az adott óra sorszámát szokatlan módon nem a hátlapon vagy a tok oldalán tüntették fel, hanem a számlapon. A két rugóházzal ellátott óra mutatóit a Jaquet Droz 1153 automata szerkezet mozgatja. Járástartaléka 68 óra, óra-, perc- és másodpercmutatója központosított. Szíja fekete alligátor bőrből készül, vízállósága 30 méter.

Szólj hozzá!

Címkék: limitált jaquet droz


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr291089080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása