HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.04.21. 11:05 Óramutató

Oris klasszikus új köntösben

Az első Oris Big Crown sorozat volt a márka első fontosabb pilótaórája. Legfontosabb vonása a korona mérete volt, amelyet akár kesztyűben is lehetett kezelni. Az Oris ezt a Big Crownnal vezette be. Miben különbözik ettől a korabeli pilótaórától az új Oris Big Crown? Természetesen mind a női, mind a férfi modell emlékeztet elődjére, a vörösarany lünetta pedig szintén a klasszikus irányvonalat képviseli. A nagyobb terhelhetőség érdekében az óra tokja rozsdamentes acélból készült, a korona pedig csavarzáras lett.
 











 

A néhány éve megfigyelhető trendnek megfelelően az Oris is újra klasszikus megjelenésű darabokkal kívánja elnyerni vevői tetszését. Az új Oris Big Crown Pointer Date ennek a követelménynek teljes mértékben eleget tesz, és természetesen a leolvashatóságot is kiemelten kezelték. A mutatókat és indexeket Superluminovával látták el, így sötétben is leolvashatóak. Az Oris Big Crown kollekciója és a saját fejlesztésű Pointer Date szerkezet már az 1930-as évek vége óta igen nagy népszerűségnek örvend.

A kollekció történetében először az új Big Crown modell már zafírüveggel készült, szemben a tradícionális plexiüveggel. Hagyomány és újdonság ötvözete tehát az új Oris Big Crown Pointer Date, amely 30mm, illetve 40mm átmérőjű rozsdamentes acélból készült tokkal kapható. Az automata szerkezetű órát, mutatós naptárral látták el, az idő kijelzésében pedig a központi óra-, perc- és másodpercmutatók segédkeznek. A kollekció korábbi darabjaival szemben újdonság a zafírüveg alkalmazása. Az óra szép színösszeállítását a vörösarany lünetta, a szintén vörösarany számok és óraindexek, valamint az ezüst számlap együttes hatásával érték el. A 100 méterig vízálló Big Crown Pointer Date fémszíjjal és bőrszíjjal, női és férfi kivitelben is kapható.
 

Szólj hozzá!

Címkék: oris bázel09 flieger pilótaóra


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr751077634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása