HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.03.16. 09:45 Óramutató

Tourbillon új ruhában Perrelet módra

Dinamizmusával és kifinomultságával a tourbillon az órakészítés művészetének egyik kiemelkedő és legnagyobb kihívást jelentő alkotása. Ezt szem előtt tartva a Perrelet egy 20 példányra limitált sorozatot adott ki. A márka letisztult formavilága köszön vissza ránk a 2009 elején megjelentetett új modellről, amelyben a tourbillont egy matt titán-vörös arany tokba helyezték.
 

Az óra COSC tanúsítvánnyal rendelkezik, ami az ilyen komplikációknál ritkaság számba megy. Az automatikus felhúzású mechanikus szerkezetet a genfi csíkozással díszítették, ami szépen harmonizál a márka nevével ellátott rotorral. A tourbillont nem csak a számlap felöl, hanem az üvegbetétes hátlapnak köszönhetően hátulról megcsodálhatjuk. A hagyományos és modern stílusjegyek jól megférnek egymás mellett, hiszen előbbit a tourbillon szerkezet és ennek díszítése képviseli, míg a modernség a tok és a számlapon különleges anyagaiban és formáiban fedezhető fel. Egyedinek tekinthető a decentralizált szénszálból készült számlap is. Az órákat és perceket a fenti számlapon olvashatjuk le, míg a másodperceket maga az egy perc alatt körbejáró tourbillon mutatja. Szíja fekete kaucsukból készült, melyet Perrelet Logo és titán/vörös arany pillangózár díszít.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: perrelet tourbillon


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr351004827

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása