HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.03.12. 09:45 Óramutató

Csontvázasított Maurice Lacroix kronográf

Avantgárd stílus 45 mm átmérőjű tokba integrálva. Saját fejlesztésű szerkezet, ML 106-7 kaliber. Csupán néhány jellemző a Maurice Lacroix új modelljéről, amely kifinomult szerkezetével és nyitott számlapjával lehetővé teszi, hogy működés közben is minden részletét megfigyelhessük. Az idő rövidebb intervallumait is mérni képes Le Chronographe Squelette modern kivitelezésével kitűnő választásnak bizonyulhat az órák szerelmeseinek.

 

Az új modell sokban emlékeztet a korábbi a Masterpiece Squelette-re, és kijelenthető, hogy valóban méltó utódja annak. Az óra mindkét oldalát tükröződés-mentesített zafírüveg borítja, a hangsúly pedig a jól látható, kézi felhúzású szerkezeten van. Közelebbről nézve nem is tűnik olyan bonyolultnak, hiszen a késztő igyekeztt a legalapvetőbb alkatrészeket szemünk elé tárni. A mozgásban lévő alkatrészek egyedülálló látványát a mutatók színe sem rontja, hiszen a másodpercmutató sötét színt kapott, az óra-, és percmutatók pedig sötétben is leolvasható lumineszcens betéttel készültek. A szürke, zafír számlap kétségkívül magára vonzza a tekintetet, de megkülönböztető figyelmet igényelnek a kronográf összegző is.

Érdemes szemügyre venni a szerkezet belsejét is, mivel ezáltal könnyedén követhető az óra működési mechanizmusa és a fontosabb alkatrészek mozgásának iránya. A Maurice Lacroix Le Chronographe Squelette modelljével életre kel a számunkra eddig rejtett, élettelennek hitt szerkezet, ami büszkén tárja szemünk elé a manufaktúra különböző fejlesztésű alkatrészeit.
 

Szólj hozzá!

Címkék: kronográf maurice lacroix csontvázasított


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr41997165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása