HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.03.06. 09:22 Óramutató

Gyémántcsoda a Vacheron Constantintől

Az órák világában a márkák királyának, de minimum a rangidősnek tekinthető Vacheron Constantin a Kallania-ra keresztelt gyémántcsodájával ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy valóban érdemes birtokosa ennek a címnek. A genfi óramanufaktúra új alkotását viselő hölgyre nem csak a társaság többi hölgy tagjai fognak irígykedni, hanem garantáltan az urak is. Fehérarany tokját, számlapját és szíját nem kevesebb, mint 186 gyémánt díszíti, amely így összesen 170 karát. Az óra könnyen pályázhatna a világ legdrágább órája címre, de ezt egyelőre a Kallista bírja, amelyet szintén a Vacheron Constantin mesterei alkottak meg. A Kallania-t díszítő gyémántok kiválasztása majdnem olyan fáradságos és hosszantartó munka volt, mint magának az órának az elkészítése.
 

Minden gyémántnak meg kellett felelnie a Swiss Gemological Institute (SSEF) laboratóriumi követelményeinek szín, tisztaság,forma és minőség tekintetében. A Vacheron Constantin Kallania tokja és szíja között szinte nincs átmenet, csak a végtelen gyémánt tengert látjuk, amelyeket fehéraranyból készült foglalatok tartják a helyükön. Felülről szemlélve szinte semmit sem lehet látni a tok illetve szíj anyagát adó fehéraranyból. A Kallania-ba a Vacheron Constantin 1003 kalibert építették.
 

Szólj hozzá!

Címkék: limitált vacheron constantin ékszeróra


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr51984744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása