HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.02.17. 11:40 Óramutató

Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Titanium

A svájci Ulysse Nardin az idei bázeli vásáron fogja bemutatni a népszerű Maxi Marine Diver karórájának legújabb példányát. A polírozott titánból és vörösaranyból készült tok új színben tünteti fel az Ulysse Nardin markáns sportóráját, amely a megnövelt átmérőnek köszönhetően még határozottabb benyomást kelt viselője csuklóján.




 

Az Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Titanium karóra tokjának átmérőjét 45 mm-re növelték, így két milliméterrel nagyobb a többi Maxi Marine Diver modellhez képest. A csillogó titántok felületeit a fekete, gilosált számlap ellensúlyozza, amelyen a tengerek hullámait idéző mintát fedezhetünk fel. Az előző modellekhez képest a kismásodperc és járástartalék segédszámlapjai hangsúlyosabbak, és mutatóik is különböznek. A búvárórák esetében elengedhetetlen, egyirányba forgatható lünetta vörösaranyból készült, a szintén vörösarany skálázást a hullámmotívumok díszítik. Vörösaranyból készült a tok oldalán két csavarral elhelyezett címke is, amelyen az óra egyedi sorszámát olvashatjuk.

Az Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Titanium karórát az automatikus felhúzású UN-26 kaliber kelti életre. Jellemzői között ugyanúgy megtaláljuk a gyors dátumváltást és a stop másodpercet, mint a 42 órányi járástartalékot kijelző járástartalék indikációt. A kaliber természetesen kronométer tanúsítvánnyal is rendelkezik. A csavarokkal rögzített hátlap üvegbetétje zafírból készült, így bármikor gyönyörködhetünk a genfi csíkozással díszített hidakban vagy a ruténiummal bevont rotorban. Az óra koronája búvárórákhoz méltóan csavarzáras, zafírüvege pedig tükröződés-mentesített, és egészen 200 méteres mélységig kísér el bennünket. A számlap hullámos mintázata a kaucsukszíjon köszön vissza, amelyet még két vörösaranyból vagy titánból készült elem is díszít. A csuklónkra vörösarany és/vagy titán pillangózárral csatolhatjuk fel.

Szólj hozzá!

Címkék: búváróra ulysse nardin


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr111043644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása