HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.02.05. 19:57 Óramutató

Extravagáns tourbillon a Concordtól

A 2008-as Grand Prix d’Horlogerie egyik díjazottja a Concord C1 Tourbillon Gravity volt. Ez az elismerés már előre jelezte, hogy egy forradalmi újdonságokkal rendelkező óra fog betörni az időmérés világába. A Concord C1 Tourbillon a márka speciális Concord C Lab sorozatának egyik képviselője, melynek fő célkitűzése az óragyártás folyamatának megreformálása.
 

A Concord kiemelkedő fontosságúnak tartja a hagyományos megoldásoktól való elrugaszkodást, és hangsúlyozza az újdonságok szükségességét. Ez többek között magába foglalja az idő kijelzésének hagyománytörő technikáit, továbbá az új, még ki nem próbált anyagok felhasználását. Tökéletes példa erre a C1 Tourbillon Gravity, melynek egyedülálló külseje magáért beszél. A tourbillon például egy különálló helyet kapott az óra tokjának szélén.

A Concord 2009-ben jelenteti meg a C1 Quantum Gravity-t, melyet március 26-án Bázelben mutatnak be.


 

 

1 komment

Címkék: c1 concord tourbillon


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr12924824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása