HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.01.28. 09:25 Óramutató

Ulysse Nardin Imperial St. Petersburg

Az Ulysse Nardin egy limitált példányszámú órát jelentetett meg: az Imperial St. Petersburg-ot. Az Ulysse Nardin Marine Collection egyik képviselőjeként ez az óra különlegesen szép, kézzel készített tűzzománc számlapjával hívja fel magára a figyelmet, melyen jól látható az aranyszínű, kétfejű sas, emlékeztetve Szentpétervár városára. Az üvegbetétes hátlap lehetőséget nyújt a szerkezet megtekintésére, amelyet egy 22 karátos arany rotor működtet.
 

 

A hivatalos tanúsítvánnyal rendelkező, automatikus felhúzású óra, nagyméretű kismásodperc skálával rendelkezik, a dátumablak 6 óránál található. A 43 mm-es tokkal rendelkező óra minden példányát külön sorszámmal látták el, csavarzáras koronával és zafír üvegekkel rendelkezik. 100 méteres mélységig vízálló. Az Imperial St. Petersburgot 4,25 karátnyi gyémánttal díszített, több rétegből készült, áttetsző fehér, cári zománc tojásban kínálják. A gyémántokat úgy illesztették a tojásra, hogy Szentpétervár legendás szimbólumait és épületeit formázzák.

Műszaki jellemzők:

Ref: 269-69/STP platina
Szerkezet: caliber UN-26, 28 drágakő, 22 karátos arany rotor
Járástartalék: 42 óra
Funkciók: kronométer C.O.S.C., kismásodperc és dátumablak 6 óránál
Tok: platina
Korona: csavarzáras korona
Átmérő: 43 mm
Vízállóság: 100 m
Számlap: fehér tűzzománc
Szíj: alligátorbőr szíj platina zsanérzárral
Limitált kiadás: 30 darab (platina)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr74907731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása