HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.01.20. 21:36 Óramutató

Frederique Constant Tourbillon

A genfi székhelyű Frederique Constant egyre kedveltebb lesz a gyűjtők körében, amelyet elsősorban a Heart Beat sorozatnak köszönhet, ahol is a gátlóművet és a billegőt a számlap megnyitásával tették láthatóvá.

Tavaly év végén emelték a tétet a Manufacture Tourbillon bemutatásával, amely az alapvetően műszaki kihívásokat nem jelentő Heart Beatektől az igazi komplikációig való átmenetet testesíti meg. A szilíciumból előállított gátlómű a CNC készítette tourbillon szerkezetben is szerephez jutott.

A márka közleményeiben kijelenti, hogy más, meg nem nevezett csúcskategóriás tourbillonok minőségét jelentősen meghaladó szerkezetet sikerült előállítaniuk. A 18 karátos vörös arany tokkal készülő órából mindössze 188 példány készül. A szám a szerkezet alkatrészeinek számát tükrözi. Hamarosan elkészül az óra 18 karátos fehér aranyból készített változata is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: óramutató tourbillon frédérique constant


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr72892048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása