HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.01.16. 20:47 Óramutató

Óra vagy telefon? Mindkettő!

A különleges elektronikai csodák iránt érdeklődők minden év elején a las Vegasban megrendezésre kerülő CES-re (Consumer Electronics Show) figyelnek. Itt mutatják be az adott évben meghatározónak szánt új termékeiket a gyártók, itt figyelhetőek meg a legújabb technológiai trendek. Az idei CES egyik szenzációja volt a világ első, sorozatban gyártható és kereskedelmi forgalomba hozható érintőképernyős karóra telefonja, melyet az LG muatott be.

 

Az 1.4-inches TFT képernyővel rendelkező 3G/HSDPA telefon ránézésre egy modern formavilágú karóra, valójában azonban sokkal több annál. Bluetooth, szövegbeviteli lehetőség, mini video kamera, zenelejátszó és még számos funkció integrációja jellemzi az aprócska szerkezetet. Sőt még az időt is mutatja! Az óra-telefon természetesen vízálló, így sportolás során is jól használható.

A várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó trendi szerkezet ára egyelőre nem ismert, mint ahogy azt sem, hogy az európai piacon kapható lesz e...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr20882481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása