HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2010.01.14. 09:21 swiss watch

Jaeger-LeCoultre újdonságok online adásban

Teljesen szokatlan, formabontó módon idén a Jaeger-LeCoultre idei SIHH újdonságainak bemutatóját online is követhetik az érdeklődők. Élőben lesz látható, ahogy a neves svájci óramanufaktúra 15 új modelljét fedi fel a szűk egy hét múlva kezdődő genfi óravásáron.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi évben az egyébként egyre élénkebb online csatornákat kiépítő svájci óramárkák immár végre olyan területekre is merészkednek, amelyen más iparágak szereplői már több éve otthonosan mozognak. Remélhetőleg a jövőben más márkák is követni fogják a Jaeger-LeCoultre lépését, hiszen enélkül nem csak a Salon International de la Haute Horlogerie látogatóit érik el, hanem jóformán a világ órabarátainak túlnyomó részét.

Egyedüli követelmény, hogy a résztvételi szándékot előre kell jelezni, azaz regisztrálni kell. Ez nyílván a véges szerverkapacitásnak köszönhető, így aki nem akar lemaradni a január 19-én délután negyed ötkor kezdődő közvetítésről, az az alábbi linkre kattintva érheti el a jelentkezési űrlapot.

ITT KAPHATÓAK BUDAPESTEN Jaeger-LeCoultre ÓRÁK
Itt kaphatóak Jaeger-LeCoultre órák

Magyar nyelvű Jaeger-LeCoultre honlap linkje

Szólj hozzá!

Címkék: jaeger lecoultre óramutató kronográf watch de luxe sihh


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr1001671291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása