HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.02.18. 09:45 Óramutató

Holdkráterek egy Piaget-n

A Piaget Emperador Coussin Large Moon új holdfázis indikációjú órája tökéletes példája annak, amikor egy órában egyesül az időmérés műszaki kihívása és az ékszerjelleg támasztotta letisztult forma. A márka új modellje - egyedülállóan - több mint 120 évig követi a holdtöltéket. A mérföldkövet jelentő holdfázis indikációval ellátott órák áttörést jelentettek a mechanikus órák világában, így a Piaget óráinál is. Új modelljénak számlapját a 12 mm átmérőjú holdfázis indikáció uralja.
 



 

A fehéraranyból készült indikáció korongját különleges eljárással készítették, hogy megkapják a Hold felszínéhez hasonló kráteres felületet. A Hold egyes fázisait egy másik mozgó korong segítségével jeleníti meg, igazodva az égitest éppen aktuálishoz. Az óra 46.5 mm-es Emperador tokjába a 72 órányi járástartalékkal bíró 860P kaliber került. Az óra fehér- és vörösarany változatokban kapható.
 

Szólj hozzá!

Címkék: piaget emperador holdfázis


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr3949990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása