HTML

Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.02.17. 09:45 Óramutató

Zinédine Zidane órája

IWC Schaffhausen büszke arra, hogy Zinédine Zidane, a világ egyik legjobb futballistáját tudhatja a márka nagykövetei között. A svájci órakészítő ezen alkalomból, egy különleges modellel készült: az Ingenieur Automatic Edition Zinédine Zidane. Ez az Ingenieur a szakember igényei szerint készült. Világszerte összesen 1000 darab ilyen óra lesz forgalomban.





 

Habár Zinédine Zidane két éve befejezte aktív pályafutását, már most is sportlegendának számít, és rajongói szívében továbbra is előkelő helyen szerepel. A Marseilles-ben született, francia állampolgárságú Zinédine Zidane-t három alkalommal választották az év focistájává, 1999-ben pedig az év sportolója díjat is megkapta. Mindazonáltal karrierje csúcspontja kétségkívül a VB megnyerése volt. 1998-ban az „Équipe Tricolore” csapatkapitányaként hazájában nyerte meg a címet, két évvel később pedig a hollandiai EB-n győzedelmeskedtek.

Az IWC kollekció modelljei közül az Ingenieur Automatic-on kívül nincs más, ami jobban megfelelne Zidane igényeinek. Ahogy Zidane szerette a tiszta játékot, és ahogy törekedett is arra, úgy az Ingenieur is letisztult és funkcionális formáival tűnik ki. Ami mindkettőjükben közös, az a rendkívül magas technikai felkészültség, amit az Ingenieur tokjában az IWC 80111 kaliber képvisel. Értelemszerűen nagy „állóképességgel” rendelkezik, amit a nagyon hatékony, automatikus Pellaton felhúzó szerkezetnek köszönhet. Végül, a nélkülözhetetlen ütésvédelmet egy erős, tartós tok garantálja, amelyhez 12 bar nyomásnyi vízállóság is társul.

Műszaki jellemzők:

Ref: IW3234
Mechanikus szerkezet; automatikus Pellaton felhúzó rendszer; ütésvédelem; dátum ablak; központi stop-másodpercmutató; gravírozott hátlap; 1000 darabra limitált példányszám

Szerkezet:
Kaliber: 80111
Féllengések száma: 28800/óra (4 Hz)
Kő: 28 darab
Járástartalék: 44 óra
Felhúzás: Automatikus

Tok:
Anyaga: Rozsdamentes acél
Üveg: Zafírüveg, tükröződés mentesített
Hátlap: Rozsdamentes acél, gravírozott
Korona: Csavarzáras
Vízállóság: 12 bar
Átmérő: 44 milliméter
Vastagság: 14 milliméter

Súly:
Rozsdamentes acél modell krokodilbőr szíjjal: 137 gramm.
 

Szólj hozzá!

Címkék: limitált iwc ingenieur


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr3948006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása