HTML



Óramutató.hu

Oris, Nomos, Fortis, Sinn, Tag Heuer, Frédérique Constant, Breitling, Jaeger-LeCoultre, Ferrari, Hamilton, Vacheron Constantin, Guess, GC, Kenneth Cole, Breitling for Beintley, MEXX, Officine Panerai hírei...

Címkék

Címkefelhő

2009.01.24. 17:21 Óramutató

Piaget - 2008 legjobb órája

Az elmúlt évben a Piaget óramárkát két díjjal is jutalmazták: megkapta a “Legjobb órának”, illetve a “Legjobb női órának” járó elismerést. A díjátadó ünnepségre október 28-án, Genf mellett került sor, ahova a Montres Passion magazin meghívására körülbelül 500 vendég látogatott el. Eleganciájának, letisztult vonalainak, kifinomultságának köszönhetően a szakmai zsüri a Piaget Altiplano-t látta a legjobbnak, míg a Piaget Magic Hour nyert a női kategóriában, immáron másodszor. Ez az óra már első ránézésre is éremhalmozó, hiszen ellipszis formája, gyémántos díszítése igazán lenyűgözővé teszi.
 

A második legjobb modell az IWC Da Vinci Vintage Automatic, amely igazi elismerés a 140. évfordulóját ünneplő schaffhauseni székhelyű márkának. Harmadik helyen a Rodolphe Instinct Basic 4851 Four Time Zone modellje végzett. Ez a márka 2006-ban hódította el a “Legjobb órának” járó díjat az Instinct Chrono 180° típussal. A zsüri különdíját ezúttal Harry Winston érdemelte ki. Az Internet segítségével közönségdíjat is hirdettek. Ebben a kategóriában a Perrelet Diamond Flower modellje diadalmaskodott, melynek számlapját egy hatszirmú lótuszvirág díszíti. A csukló mozgásának következtében a szirmok körbe forognak, melyek bíztosítják az óraszerkezet működését.

Fontos megjegyezni, hogy egy díjnyertes órának igen sok követelménynek kell megfelelnie. Többek között figyelni kell a megjelentetés időpontjára (2007 szeptembere és 2008 decembere között), mindenképpen svájci gyártásúnak kell lennie, ára nem haladhatja meg az 50.000 frankot, és minimum 200 példányban kell legyártani. Figyelembe kell venni továbbá a műszaki jellemzőit, a szerkezet felépítését, a számlap olvashatóságát és az óra kivitelezését is.


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://oramutato.blog.hu/api/trackback/id/tr10899933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása